About Linzy.nl

Allereerst welkom op www.linzy.nl. . Graag wil ik wil mijzelf voorstellen als het creatieve brein achter de Linzy.nl. Door de jaren heen ben ik beland in de wereld van sieraden, designing en styling. Ik heb mijzelf altijd afgevraagd, waarom kunnen sieraden niet hun natuurlijke schoonheid behouden zoals de natuur het gevormd heeft.

Met deze gedachte heb ik Linzy ontwikkeld, om te laten zien wat de kracht van edelstenen en zilver is. Deze combinatie maakt het een uniek sieraad. Alle sieraden worden met de handgemaakt en met veel liefde en zorgvuldigheid. De materialen koop ik in over de hele wereld, omdat deze grondstoffen in Nederland niet voor handen zijn.

Naast mijn eigen sieradenlijn ben ik ook een blog gestart over mijzelf, over mensen die mij inspireren, make-up, mode, sieraden, voeding, modestyling en de fotografie hiervan. Ik vind het leuk om een stap dichter naar de mensen toe te treden, wanneer je een eigen product maakt. Om dit te laten voelen als een persoonlijk overdracht. Dit gaat zeker niet over hedendaagse roddels en verkooppraatjes, welke je op andere sites ziet. De bedoeling van mijn blog is dat ik kan laten zien wat ik mooi vind. Wat er gebeurd op de achtergrond bij het ontwikkelen, van sieraden. En hoe maak je prachtige foto’s van jezelf. Wat zijn de laatste trends internationaal en hoe kan je het bovenstaande combineren.

Ik hoop dat ik de mensen kan inspireren om meer natuurlijke producten te dragen. En zodat u altijd een unieke vertoning bent. Kijk gerust rond naar mijn werk in mijn webshop. En ik krijg graag feedback via mail of socialmedia, zodat ik aan de wensen van u als klant kan voldoen.