Bergkristal

Bergkristal staat voor een krachtige healende steen en is het symbool van energie. Door de energie en de elegante uitstraling is het een betoverende steen om deze te verwerken in de sieraden. Buitenom de kracht en de energie die de steen geeft, word ook uw biomagnetische veld versterkt om u heen.

De Bergkristal is een edelsteen die ook de andere stenen beter tot ze recht laten komen door middel van de energie die de steen afgeeft.

Verzorging van de Bergkristal:

De Bergkristal kan op alle manieren gereinigd worden en opgeladen worden. De beste bron voor het opladen is de zon.

Sterrenbeeld:

De bergkristal past bij alle sterrenbeelden.

Herkomst van de Bergkristal:

Voornamelijk Europa: In Oostenrijk, Polen, Duitsland en Frankrijk.

Amethist (Amethyst)

De steen der moeder aarde is een van de meest voorkomende kristallen. De steen heeft als sterke eigenschap dat het de negatieve gedachte bij een persoon wegneemt. Dus word voornamelijk gebruikt bij het goedmaken van langdurige ruzies of irritaties tussen personen. De effect van de steen laat mensen bewust worden van de daden en waardoor vaak de problemen snel vergeten worden.

Als healende werking heeft de steen het verlichten van langdurige pijn.

Verzorging van de Amethist:

De steen is bestand tegen alle middelen en kan verkleuren in langdurig zonlicht.

Sterrenbeeld:

Vissen en Waterman

Herkomst van de Amethist:

Hele wereld maar de grootste aantallen worden gevonden in Uruguay en Brazilië.

Chalcedoon

De Chalcedoon word in de spirituele wereld gebruikt voor het opnieuw beginnen van een mindere periode en schenkt hiermee veel vriendelijke energie en gemoedsrust. De steen heeft als bijnaam Blue Lace Agaat en word ook toegepast bij mensen die geestelijk veel stress hebben. De vreedzame energieën van deze steen neutraliseren gevoelens van woede en verdriet. De werking van de steen komt het beste in ze recht als je de steen plaatst op de plek van het lichaam waar zich voordoet.

Verzorging van de Chalcedoon:

De steen kan tegen elk middel en elke werkt het beste met water en zonlicht.

Sterrenbeeld:

Kreeft en Boogschutter

Herkomst van de Chalcedoon:

De Chalcdoon word voornamelijk gevonden in Groot-Brittannië, Brazilië, Verenigde Staten en Turkije.

Herkimer Diamant Kwarst

Herkimer Diamant, ook wel genoemd als Herkimmer. Deze diamantsoort die vergelijkbare eigenschappen heeft als de Bergkristal maar dan een tandje krachtiger. Herkimer word gevonden in New York en geeft energie en bevorderd de creativiteit van de mens. De diamant heeft effect op de bevrijding van de geest en stimuleert de herinneringen van vroeger.

De diamant helpt ook tegen de werking van de hedendaagse straling van mobiele telefoons en overige elektrische producten.

Verzorging van de Herkimmer:

De diamant kan op alle mogelijke manieren opgeladen worden.

Sterrenbeeld:

De Herkimmer past bij alle sterrenbeelden.

Herkomst van de Herkimer Diamant kwarst:

Voornamelijk uit de mijnen rond New York, Verenigde Staten.

Lepidoliet

De Lepidoliet zuivert het elektrische veld rond de mensen en verjaagd ook elektromagnetische vervuiling van mobiele apparatuur. De Lepidoliet verjaagd ook negativisme en opent de chakra’s van de keel, hart en kruin daarbij is het ook goed voor blokkades van het lichaam en wekt kosmisch bewustzijn. De steen is nuttig bij het verlichten van stress, depressiviteit en er word vaak gesproken over dat het de oplossing is voor slapeloosheid.

Verzorging van de Lepidoliet:

Lepidoliet niet reinigen met water en is wel geschikt voor het dragen op het lichaam.

Sterrenbeeld:

Weegschaal

Herkomst van Lepidoliet:

Rusland, Zweden, Duitsland, Brazilië, Canada, Verenigde Staten en Madagascar.

Pyriet

Pyriet staat als steen voor zelfkennis en geeft inzicht in schadelijke situaties van ziektes of symptomen. De sterk beschermende steen geeft je de kracht om je te weren tegen negatieve invloeden. Naast het weren helpt de Pyriet ook tegen het kwetsen van andere en kan daarom een mooi symbool zijn als dit in het verleden gebeurd is.

Verzorging van de Pyriet:

De Pyriet moet je niet reinigen met vloerbare middelen dit komt omdat de steen voor een grote deel uit staal bestaat met als resultaat dat het kan gaan roesten.

Sterrenbeeld:

Leeuw

Herkomst van de Pyriet:

Midden en Zuid Amerika, ook in Nederland maar deze worden in Nederland niet gewonnen.

Labradoriet

Labradoriet is een zeer beschermende steen en buigt het ongewenste en negatieve energie af naar een aura dat wel de juiste verbindingen legt in het lichaam. Het zorgt ervoor dat het de energie van andere niet bij je binnen laat komen en jou eigen energie positief houd. Als laatste positieve eigenschap werkt de steen als ondersteuning van de hersenen.

De gouden vorm van labradoriet werkt veel krachtiger pas op als je deze steen toepast op het menselijke lichaam.

Verzorging van de Labradoriet:

Labradoriet kan op alles manieren schoongemaakt worden en kan door elke bron opgeladen worden.

Sterrenbeeld:

Waterman, Leeuw. Schorpioen en Boogschutter.

Herkomst van de Labradoriet:

De Labradoriet word voornamelijk gevonden Canada en Finland.

Onyx

De onyx word gedragen bij mensen die veel last hebben van belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je bij het verbeteren bij je doelen te bereiken. De onyx word vaak ook gezien als de steen die je analytisch vermogen, logica en concentratie op een juiste hoogte brengt. Als laatste positieve eigenschap geeft de Onyx positieve werking op het gehoord, zenuwstelsel, immuunsysteem en het gebitten/botten.

Verzorging van de Onyx:

De Onyx kan op alles manieren schoongemaakt worden en kan door elke bron opgeladen worden.

Sterrenbeeld:

Steenbok en Kreeft

Herkomst van de Onyx:

Brazilië, Madagaskar, Mexico, Uruguay, de Verenigde Staten en Pakistan.

Turkoois

De Turkoois is een geneeskrachtige, zuiverende en word gezien als de beste beschermsteen. Het brengt evenwicht met zich mee en bied een kalmerende werking voor de innerlijke rust. Ook bied de steen vitaliserende werking bij uitputting of oververmoeidheid. Turkoois word ingezet bij paniekaanvallen, depressie, stemmingswisselingen en apathie. Voor de fysieke klaten word de steen gebruik bij reuma, jicht, maag, ogen, immuunsysteem en infecties.

Verzorging van de Turkoois

Turkoois niet reinigen met water. De steen kan aangetast worden door water en kan onder fel zonlicht verkleuren.

Sterrenbeeld:

Waterman en Vissen

Herkomst van de Turkoois:

Verenigde Staten

Amazoniet

LINZY.NL_gemstones9De naam Amazoniet komt van de rivier  de Amazone in Amerika, deze steen is nog steeds te vinden in dit gebied maar is ondertussen wel een stuk zeldzamer door het winnen van de steen. De Amazoniet staat voor een sterke beschermende steen die tegen hedendaagse elektromagnetische straling beschermd. De steen heeft een kalmerend effect op mens en brengt evenwicht bij stemmingswisselingen, verdriet, bezorgheid en trauma’s. Het bijzondere van deze steen is dat het voorkomt dat het de slachtoffer houding wegneemt.

De naam Amazoniet komt van de rivier  de Amazone in Amerika, deze steen is nog steeds te vinden in dit gebied maar is ondertussen wel een stuk zeldzamer door het winnen van de steen. De Amazoniet staat voor een sterke beschermende steen die tegen hedendaagse elektromagnetische straling beschermd. De steen heeft een kalmerend effect op mens en brengt evenwicht bij stemmingswisselingen, verdriet, bezorgheid en trauma’s. Het bijzondere van deze steen is dat het voorkomt dat het de slachtoffer houding wegneemt.

Verzorging van de Amazoniet

Amazoniet is bestand tegen alle hedendaagse producten en zal niet snel verkleuren of beschadigingen oplopen.

Sterrenbeeld:

Maagd

Herkomst van de Amazoniet:

Amazone, Verenigde Staten

Disclaimer:

Linzy.nl is niet verantwoordelijk voor de daadwerkelijke werking van de stenen. Linzy.nl ziet de stenen als symbool en geeft nadrukkelijk aan dat de stenen niet de werking hebben zoals ze worden beschreven door spirituele vormen en mensen die zicht bezig houden met spirituele zaken.

De beschrijving van de verzorging van de stenen is ook terug te vinden in ons garantie bewijs bij de levering van het sieraden.

De daadwerkelijke herkomst van de stenen is moeilijk te bepalen omdat het vaak met grote aantallen besteld word bij de leverancier.